Slechte kozijnen? Bel Houtrot Noordwijk

Heb eindelijk mijn droomhuisje kunnen vinden. Het heeft me heel wat energie gekost om mijn huisje te kunnen vinden. Heb werkelijk stad en land afgezocht naar een oplossing om voor mij zelf onderdak te vinden. Woon namelijk nog bij mijn moeder in huis. Was jaren geleden gelukkig getrouwd, had een leuk huisje, maar helaas is mijn huwelijk op de klippen gelopen. Ben dus maar weer bij moeders in huis gaan wonen. Gelukkig maar dat ik bij haar kon wonen, zo snel een huisje zoeken is hier in de regio van Noordwijk haast niet te doen. Maar nu, ruim een jaar later wordt het toch weer tijd om op eigen benen te gaan staan. Ben dan ook heel erg blij dat ik een eigen woning heb gevonden. De prijs was ook super, helaas de status van het huis enorm minder….Ik was zo blij dat ik de woning kon kopen dat ik er verder geen aandacht aan heb gegeven hoe het huis er werkelijk uit zag. Tot ik de sleutel kon ophalen. Meteen met moeders naar mijn nieuwe stekkie gegaan, maar wat een ellende.. Schrok erg toen ik bij aankomst zag hoe erg de kozijnen eruit zagen. Dit was niet met een likje verf op te lossen, het hout was totaal verrot. Via via kwam ik bij Houtrot Noordwijk terecht. Zij hebben me enorm geholpen met het restaureren van de kozijnen.DSC_1377-300x169

Super bedrijf!

Al met al viel de schade gelukkig mee. Snel waren de kozijnen hersteld en kon ik met het schilderen beginnen. Ik ben dan ook zeer trots op mijn nieuwe stekkie. Dit mede door de goede service van Houtrot Noordwijk. LogoColorNoText-kopie - kopie

You May Also Like

More From Author