Aanrader: Seniorenhulp’s woningontruiming!

Een goede tip in een mindere tijd: woningontruiming van Seniorenhulp! Mijn moeder is een paar weken geleden overleden en dus moest haar huis ontruimd worden. Ze was inmiddels al geruime tijd ziek, dus waarschijnlijk is het beter zo. Maar toch blijft het natuurlijk een naar en vervelend moment om je naaste familie te verliezen. En al helemaal als je je bedenkt dat mijn moeder en ik heel close waren. Maar goed, nadat alles geregeld was en de uitvaart mooi te hebben laten verlopen komt pas de echte klap. Helemaal toen haar seniorenwoning ontruimd moest worden. Ik ben, zoals jullie misschien wel weten, momenteel niet goed ter been en mijn zussen wonen te ver weg om zich actief te bemoeien met de verhuizing van de overgebleven spullen. Ik had dus hulp nodig. Een rondje op het internet leverde mij al snel een geschikte partner op: Seniorenhulp!

woning verkoopklaar maken

Huis leeghalen?

Seniorenhulp biedt oplossingen voor alle problemen waar je tegen aan kunt lopen bij het leeghalen van een huis van een overledene. Niet alleen ontfermen ze zich over de woningontruiming als zodanig (lees: het heen en weer brengen van allerlei spullen), maar ze maken het huis praktisch ook verkoopklaar. Wel zo handig, want dat scheelt mij een hele hoop werk en misschien vergroot het wel de kans op een snelle verkoop van de woning. Ik wil immers zo snel mogelijk van de woning af om rompslomp te voorkomen. In ieder geval, ben ik Seniorenhulp erg dankbaar voor de geboden hulp en wil ik ze via deze weg complimenteren met hun uitstekende service en getoond medeleven. Dus mocht je net als ik problemen ervaren met het leeghalen van een huis? Dan weet je waar je moet zijn.

verhuizen

You May Also Like

More From Author