Tip: http://www.timmerbedrijf-brederode.nl

Na heel wat ideeën opdoen en gespaard te hebben, heb ik toch besloten om het een en ander aan mijn huis op te laten knappen. Zo heb ik in gedachte om mijn plafond in de slaap kamer te verlagen, een kleine aanbouw aan de achterkant van het huis en mijn keuken een fris nieuw uiterlijk te geven. Na wat zoeken op internet met de zoekterm timmerbedrijf brederode kwam ik op de volgende website terecht: http://www.timmerbedrijf-brederode.nl.

nieuwbouw

Duidelijkheid

Dit bedrijf sprak me aan door de frisse en duidelijke website en heeft mij er toe aangezet om contact op te nemen om een offerte aan te vragen voor de nodige werkzaamheden. Natuurlijk heb ik bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd, maar het werd me al snel duidelijk dat timmerbedrijf-brederode.nl het voordeligst was en mij het snelste de diensten kon leveren. Dus meteen heb ik een akkoord gegeven op de mij zeer snel toegezonden offerte, en de vaklui waren dezelfde week nog aanwezig om te inventariseren wat er nodig was voor de nodige verbouwingen.

verbouw

Vakwerk

Toen eenmaal alle benodigdheden binnen waren, wat ook heel snel ging, konden deze vakmensen aan het werk. Ze begonnen met de verlaging van het plafond in mijn slaapkamer. Dit was een klus wat ze heel snel en zorgvuldig hebben kunnen uitvoeren. Echt topwerk gewoon! Vervolgens zijn ze begonnen aan de aanbouw. Dit duurde natuurlijk wat langer dan het plafond, maar ook dit is boven mij verwachtingen gedaan. De scheiding tussen het oude gedeelte van de muur en de nieuwe is gewoon superstrak weggewerkt! En als laatste was mijn keuken aan de beurt! Dit was ook een klusje wat voor deze mannen een peulenschilletje was. Wat een vaklui! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en kan het iedereen aanbevelen!

onderhoud

You May Also Like

More From Author