Makelaar Groningen als aankoop of verkoopmakelaar

Woon je in (de omgeving van) Groningen en wil je een ander huis of wil je in (de omgeving van) Groningen komen wonen? Ben je op zoek naar een makelaar die alles weet over woningen in (de omgeving van) Groningen? Dan ben je op zoek naar een makelaar van  Makelaar Groningen. Als geen ander zijn de medewerkers van dit makelaarskantoor op de hoogte van woningen die worden verkocht in of in de buurt van Groningen. Wil je compleet ontzorgt worden bij de koop of de aankoop van je woning of je appartement dan ben je bij Makelaar Groningen dus aan het juiste adres. De makelaars zullen je begeleiden in alles wat te maken heeft met de koop of de verkoop van je woning of appartement. 

Waarom je een aankoopmakelaar moet inschakelen

Ben je op zoek naar een woning, schakel dan een aankoopmakelaar van Makelaar Groningen in. Je bent helaas niet de enige die op zoek is naar een geschikte woning en omdat er zoveel gegadigden bij een woning komen kijken wordt er tegenwoordig op een woning fors overboden. Bij veel woningen, die net op Funda komen, kan niet eens meer een bezichtiging worden ingepland. Dat komt omdat veel woningzoekenden een aankoopmakelaar in de arm nemen die, nog voor de woning op Funda komt, al weten dat die woning te koop komt en al op voorhand een bezichtiging inplannen. Woningen die op Funda komen te staan worden “uitgewisseld” in het NVM makelaars systeem en verschijnen doorgaans een dag eerder in dit systeem. Met een aankoopmakelaar van Makelaarskantoor Groningen heb jij ook een dag eerder toegang tot de woningen op de woningmarkt in Groningen.

Wat doet een aankoopmakelaar van Makelaar Groningen?

Als je een aankoopmakelaar van Makelaar Groningen inschakelt zal deze je, bij het eerste gesprek, het hemd van het lijf vragen om erachter te komen wat jouw droomhuis is. Er wordt, geheel vrijblijvend, een move-zoekaccount voor je aangemaakt waarmee je dezelfde informatie ontvangt als alle NVM makelaars. Omdat de aankoopmakelaar op de hoogte is van alle aangekochte woningen in Groningen weet hij ook precies wat je moet (over) bieden om de meeste kans te maken op de woning die jij graag wilt. De aankoopmakelaar gaat met je mee naar de bezichtiging(en) en onderzoekt de juridische en bouwkundige staat van die woning. Samen met jou bepalen ze een aankoopstrategie voor de aan te kopen woning. Wanneer je niet slaagt om via de aankoopmakelaar een woning te kopen dan kun je terugvallen op: no-cure-no-pay!

Lukt de aankoop dan volgt de overdracht en eindinspectie

Wanneer het wel lukt om samen met een makelaar van Makelaar Groningen een woning te kopen dan zorgt de aankoopmakelaar, na het ondertekenen van de koopakte, voor een juist verloop van de procedure. Daarbij wordt jouw belang altijd voorop gesteld. Er wordt vooral gekeken naar:

·         De termijn van de ontbindende voorwaarden

·         Het stellen van de bankgarantie

·         De opleverinspectie

Natuurlijk is de aankoopmakelaar aanwezig bij de oplevering en wordt de woning gecontroleerd zodat deze, helemaal volgens afspraak, aan jouw wordt overgedragen. Wanneer er iets niet in orde is of als er sprake is van een conflict dan treedt de aankoopmakelaar voor jou op en kun je, wanneer dat nodig is, gebruik maken van ervaren juristen. Wanneer alles in orde is gaat de aankoopmakelaar met je mee naar de notaris.

You May Also Like

More From Author