Een meubelmaker in Utrecht

Wij zijn zo blij dat wij het adres hebben gekregen van de meubelmaker in Utrecht. Onlangs hebben wij de sleutel gekregen van onze nieuwe woning en daar zijn wij nu druk bezig om te klussen. Wij hebben jaren in een klein flatje gewoond en meer dan een tafel, bank en kast hadden wij daar niet nodig, dit paste niet eens. Ons nieuwe huis is ook alles behalve ideaal ingericht, maar dat vonden wij juist het mooie hieraan. Echter hebben wij nu verschillende kamers met een schuin dak en ook onze woonkamer heeft bijzondere afmetingen.  meubelmaker Utrecht

Wat een pracht en praal

Vanaf het moment dat wij te horen kregen om te gaan verhuizen, zijn wij i actie gekomen. De afmetingen van ons nieuwe huis hadden wij allemaal op papier staan end at maakte onze zoektocht makkelijker. Helaas hadden de winkels waar wij heen waren gegaan om spullen uit te zoeken geen spullen die wij mooie vonden en konden gebruiken.

Via Kroneman Interieurs hebben wij wel onze spullen kunnen kopen. Door een meubelmaker in Utrecht, waar zij mee samen werken, hebben wij nu een prachtig interieur staan. Alle spullen zijn zo mooi en passen perfect in onze nieuwe woning. Zelfs onder de trap hebben wij nu een passende kast staan, top!

You May Also Like

More From Author