Een goed glazenwassersbedrijf

P. van Holten Glazenwassersbedrijf, is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf. Vanaf het moment dat ik van hun diensten gebruik maak, stralen mijnramen als geen ander. Voorheen stond ik zelf op een trapje om deze te poetsen, maar na een keer flink te zijn gevallen bedenk ik mij wel een tweede keer. Mijn man was kwaad toen hij hoorde van mijn duik en is meteen in actie gekomen. Hij heeft dit professionele bedrijf meteen gebeld en afgesproken dat zij een paar keer per jaar bij ons langs komen. Zo heb ik meer rust en hoef ik geen gekke capriolen uit te halen.  glazenwassersbedrijf

Glanzend en glimmend

Zojuist is het glazenwassersbedrijf weer langs geweest en mijn ramen zien er weer stralend uit.  Zo hebben zij ook meteen de kozijnen meegenomen, ook daar heb ik dan geen omkijken meer naar. Niet alleen maken zij de ruiten bij particulieren en bedrijven schoon, maar je kan hun ook inschakelen voor de volgende diensten, zoals:

  • Het reinigen van ramen
  • Het reinigen van gevels
  • Het reinigen van terrassen
  • Het reinigen van dakgoten

Heb jij ook interesse gekregen naar dit bedrijf, neem dan contact met hun op. Want zeg nou zelf, het is toch makkelijker om een professioneel jouw ramen te laten poesten, dan zelf de ladder op te gaan?

 

You May Also Like

More From Author