Leuke binnenkijker bij The Stylebox

The Stylebox Afkijken bij anderen

Bij The Stylebox hebben zij regelmatig een binnenkijker. Een binnenkijker is een artikeltje waarin je foto’s van iemand anders zijn huis ziet. Zo kun je dus bij iemand ‘binnen kijken’. Dat is erg leuk om zelf inspiratie uit op te doen. Ik zie het altijd een beetje als het afkijken bij anderen. Het is leuk om van verschillende mensen de stijlen te combineren. Zo kom je altijd met iets unieks uit de bus, zonder dat je daar zelf heel lang over na hebt moeten denken. Het leukste van de binnenkijkers vind ik altijd de slaapkamers. Deze zie je namelijk nooit zo vaak, als je bijvoorbeeld bij vrienden op bezoek bent. Het is dan leuk om te zien hoe andere mensen met hun slaapkamers omgaan. Bij mij thuis zijn de slaapkamers vooral gebaseerd op eenvoud, minimalisme. Maar het blijkt dat er veel mensen zijn die ook all out gaan met hun slaapkamer. Van alles hangt er aan de muren en er wordt veel gebruik gemaakt van kleuren.

The Stylebox

Interieur bepalen

Met de hulp van The Stylebox bepaal ik meestal mijn interieur. Ik heb best wel een passie voor interieur en wil vaak iets nieuws. Mijn huis is nooit af en dat vind ik helemaal niet erg. Het is fijn om bezig te zijn met kleuren en materialen. Wanneer er geld voor is, verander ik mijn interieur regelmatig. Wie is er net zo’n interieur liefhebber als ik?

Bovenstaande afbeeldingen zijn van Pinterest.

You May Also Like

More From Author