Welke tegels van Tegels33 ga jij leggen?

Wil jij tegels online bestellen? Dat kan gewoon op www.tegels33.nl wanneer je enkele stappen doorloopt. Online bestellen is de snelste manier om tegels te bestellen. Via iDeal wordt de bestelling meteen doorgezet, zodat Tegels33 meteen aan de slag kan met het afhandelen van jouw bestelling. Wanneer je alle gegevens correct hebt doorgevoerd, krijg je meteen de factuur doorgestuurd met de vraag wanneer je het wilt komen afhalen. Of, als je hebt gekozen voor bezorgen, de gewenste afleverdatum. Wanneer de tegels op voorraad zijn bezorgen wij de tegels binnen 1-3 werkdagen, wil je het komen afhalen? Dan kun je de tegels binnen 1 tot max. 2 werkdagen afhalen bij ons magazijn.

Wanneer je online tegels gaat bestellen, wil je dit natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Tegels33 is voorzien van SSL-beveiliging. Dit houdt in dat al je gegevens privé zijn. Je herkent een webwinkel met SSL-beveiliging wanneer je in de adresbalk een groen slotje ziet en de website begint met https://. Daarnaast is Tegels33 aangesloten bij Feedback Company. Feedback Company heeft een programma genaamd ‘BUYSMART’. Zij zorgen ervoor dat als een webwinkel die bij hun is aangesloten, niet de bestelling levert, je het totaalbedrag terugkrijgt. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige online aankoop!

Zoek jij een specifieke tegel en wil je deze graag in het echt bekijken? Dan kun je bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw proefstuk geleverd en kun je de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de showroom (op afspraak) te bezoeken. Wij raden je zeker aan om eens de showroom te bezoeken. Je kunt diverse tegels bekijken en ook advies op maat krijgen. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken.

You May Also Like

More From Author