Loading

wait a moment

Bij https://www.unilux.nl/ haalt u kwalitatieve horren!

Bent u op zoek naar een hor voor uw raam of deur? Ga dan naar de website https://www.unilux.nl/ om de ruime collectie horren te bekijken van Unilux.

Met meer dan 1600 dealers alleen al in Nederland is Unilux altijd dichtbij en hebben zij voor iedere raam of deur een Ā perfecte hor. Zij doen alleen aan maatwerk en hierdoor weet u zeker dat de bestelde hor ook altijd zal passen in uw woning of ruimte. Ook hebben zij een ruime keuze wanneer u besluit een raamhor of deurhor te bestellen. Unilux heeft zo een veelzijdig aanbod dat er voor iedereen een perfecte hor tussen zit!

Wanneer u een hor besteld bij Unilux hebben de volledig op maat gemaakte aluminium producten standaard 5 jaar garantie.

Unilux is opgericht in 1990 en sindsdien al heel wat ervaring opgedaan op het gebied van horren. U kunt Unilux nu dan ook de specialist in horren noemen en u kunt daarom het beste naar https://www.unilux.nl/ wanneer u op zoek bent naar een raam- of deurhor.

Unilux doet er alles aan om kwaliteit te leveren en werken daarom continu aan verbeteringen en innovatie. Dit zal de kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag advies hebben? Neem dan contact op met de klantenservice van Unilux. De klantenservice is per mail bereikbaar op verkoop@unilux.nl of telefonisch te bereiken op het nummer +31(0)411612770.