Tip: kijk eens tussen de bijzondere Sanitair Online douchekranen

2In het uitoefenen van mijn baan kom ik natuurlijk geregeld in andere huishoudens over de vloer en ik moet zeggen dat dat me geregeld op goede ideeën heeft gebracht. Immers, van andere mensen krijg je ook echt wat mee, zeker als zij net op dat moment ook bewust druk zijn met hun huis – handig om tips en inspiratie op te doen voor in je eigen huis. Om een voorbeeld te noemen, onlangs was ik bij een jong en fanatiek klussend stel, dat alvast aan de badkamer was begonnen.

Kranen voor het bad en de douche

92Ik zag enkele Sanitair Online douchekranen liggen en besloot het stel even een handje te helpen, aan het slagveld te zien was het niet helemaal goed gedaan toen zij zelf een poging deden namelijk. Ondertussen kwamen we aan de praat over deze specifieke kranen, die immers vrij typisch waren – of, beter gezegd, a-typisch, want kranen als deze zie je er niet veel. Voor de volledigheid heb ik even een afbeelding opgezocht van deze Sanitair Online douchekranen, het beste adres voor kranen als deze want ze hanteren er een fikse korting, die je elders niet vindt. In plaats van richting de 850 euro betaal je er bij deze webwinkel nog maar 575 euro voor, en dat voor echte design kranen van Oras. Het type heet Alessi en ik ben zelf ook helemaal gek geraakt van het ontwerp van deze kranen, in de toekomst schaf ik ze misschien ook wel aan. Details als dit geven een badkamer namelijk écht een bijzonder tintje. 

15Ik ben blij door dit stel op het bestaan van Sanitair Online gewezen te zijn en kan alleen maar hopen diezelfde gunst door te geven aan de lezers van dit blog!

You May Also Like

More From Author