De mooiste garagedeuren vind je bij Different Doors Openslaande deuren specialist

download (2)

Bent u op zoek naar stijlvolle openslaande garagedeuren om uw garage een mooi aanzicht te geven? Dan vindt u binnen het verrassende aanbod van Different Doors Openslaande deuren specialist ongetwijfeld wat u zoekt! Doordat elke garagedeur aan te passen is naar uw wensen, krijgt u altijd een deur die past bij de stijl van uw woonhuis. Door de grote verscheidenheid aan materialen, kleuren en uitvoeringen is het uitzoeken van een nieuwe garagedeur nog nooit zo makkelijk en leuk geweest. 

Openslaande-garagedeuren-midden-profilering-glad-320x180
De garagedeur van uw dromen


Vindt u garages er ook vaak wat triest en somber uitzien? Dan kan dat vanaf nu verleden tijd zijn door een authentieke garagedeur aan te schaffen in de stijl die bij u past. Elke garagedeur is zo aan te passen dat hij goed aansluit bij de gevel van uw woning en is uit te voeren met of zonder ramen. Ook is het mogelijk extra accessoires bij te bestellen zoals extra veiligheidssloten of dievenklauwen. Hierdoor wordt de kans op diefstal flink verkleind en worden ongewenste bezoekers buiten gehouden. Wilt u graag een geïsoleerde deur? Ook dat kan. Wij hebben diverse soorten isolatiemateriaal die de warmte binnen uw garage kunnen houden. 

garage-deuren-openslaand-verticaal-320x180
Een houten garagedeur


Wanneer u graag een landelijk of natuurlijk ogende garagedeur wilt, dan is het aan te raden om voor een houten deur te kiezen. Alle houtsoorten zijn bij ons verkrijgbaar en u heeft de keus tussen houten openslaande deuren, houten zijwaartse deuren en houten sectionaaldeuren. Elke deur kan geleverd worden met horizontale of verticale belijning, met of zonder nerf. Alle houten garagedeuren zijn bovendien voorzien van het FSC-keurmerk, dat streeft naar het behoud van bossen. Neem voor meer informatie gerust contact met Different Doors Openslaande deuren specialist op!

You May Also Like

More From Author