Succes dankzij Holland Warmte

Je bent opzoek naar een geschikt bedrijf waar het mogelijk is om je cv ketel te onderhouden? Beijk dan eens de website van Holland warmte! Hier is het namelijk mogelijk om je ketel te onderhouden voor een aantrekkelijke prijs.

Ik kan je alles vertellen over hen, echter is het verstandiger om hier zelf achter te komen aangezien we allemaal een cv ketel in huis hebben! Het feit dat hun enorm goed te werk gaan zorgt er goed voor dat de ketel ten aller tijde blijft werken!

warm

Wij hadden zelf bij onze vorige leverancier een cv ketel besteld. Deze was helaas met nog geen jaar later al twee keer kapot gegaan waardoor we op zoek zijn gegaan naar een bedrijf die te vertrouwen is. Hierdoor zijn we bij hun terecht gekomen en hebben een afspraak gemaakt. Tijdens het bekijken van de ketel bij ons op zolder werd het vrijwel meteen duidelijk dat de ketel niet goed was aangesloten.

holland-warmte-servicemonteurs

Laten vervangen

Door een ketel bij Holland warmte aan te schaffen waren we zeker van goede service. Natuurlijk moesten we eerst nog bekijken hoe dat de onderhoud gepleegd wordt, echter hoef ik me hier nu geen zorgen voor te maken. Nadat ze bij ons de ketel hebben gemonteerd werd het allemaal netjes uitgelegd met wat er gebeuren moet. Uiteindelijk hebben wij een contract aangenomen waarmee ieder jaar onderhoud wordt gepleegd aan onze ketel. Nu maar hopen dat wij geen onrust meer krijgen dankzij onze nieuwe cv ketel.

You May Also Like

More From Author