Storing cv ketel laat ik verhelpen door dit bedijf

Storing cv ketel kan iets zijn wat heel vervelend is. Zeker als je het niet zelf kan oplossen. Dit was dan ook bij mij aan de hand. Het warme water kwam maar niet uit de kraan en toen ik bij de ketel kwam, zag ik inderdaad een storing lampje branden. Na een paar keer recette deed de ketel het nog niet. Daarom besloot ik dan ook om opzoek te gaan naar een bedrijf die dit voor mij snel kon oplossen. Zo kwam ik dan ook terecht bij het bedrijf Vadeka van der Kamp. Gelukkig kwam er een medewerker de zelfde dag nog kijken bij mij thuis.

Storing cv ketel

Storing cv ketel is dankzij de medewerker van dit bedrijf snel verholpen

De medewerker van Vadeka van der Kamp had het al snel gevonden wat er aan de hand was. De medewerker had het dan ook al snel verholpen en ik kon genieten van het warme water uit de kraan. De kosten viel mij ook erg mee en besloot dan ook dat ik mijn ketel een keer per jaar laat controleren door dit bedrijf. Heb jij een Storing cv ketel dan raad ik jullie dan ook zeker deze onderneming aan om het te laten verhelpen.

You May Also Like

More From Author