Mooie vloeren te koop in Zoetermeer

Sinds wij de winkel van Nedo Kurk en Parket hebben ontdekt, waar zij mooie vloeren Zoetermeer verkopen, weten wij eindelijk wat wij op onze vloer in huis willen hebben. Wat wij momenteel in huis hebben liggen kan echt niet meer. Het moet op een vloerbedekking lijken, maar als je denkt dat het een oud laken is geloof je het ook. Daarom hebben wij besloten om er nu een mooie laminaat vloer in te leggen. Behalve dat deze vloer een stuk makkelijker te onderhouden is ziet het er ook een stuk mooier uit.  

Fantastische mooie vloer

Wat een verschil qua vloer hebben wij nu. Nooit gedacht dat de woonkamer door deze vloer een totaal andere uitstraling zal krijgen. Omdat Nedo Kurk en Parket nog niet over een eigen showroom beschikt kwam er een medewerker bij ons thuis langs om te kijken welke vloer het beste in onze woning zal passen. Na verschillende mogelijkheden te hebben bekeken hebben wij uiteindelijk een keuze kunnen maken.

Wij zijn nu een maand verder en hebben al verschillende voordelen van onze nieuwe vloer ontdekt. Behalve dat de vloer een stuk warmer en gezelliger aan doet is het een stuk makkelijker schoonmaken.  Iedereen die op Zoek is naar mooie vloeren moet beslist eens gaaninformeren in Zoetermeer, bij Nedo Kurk en Parket.

You May Also Like

More From Author