Graag aandacht voor Verhuisliftenservice

4

Als verhuizer kom ik dagelijks in contact met verschillende mensen en bedrijven in de bedrijfsbranche. Met jaren ervaring in deze branche kan ik wel zeggen dat ik een erkend verhuizer ben. Je snapt dat ook dat vrienden mij altijd als eerst bellen als ze gaan verhuizen. Ik kan vaak wel een busje of andere handige hulpmiddelen van mijn werk meenemen in de weekenden.

Een echte aanrader als je gaat verhuizen

Vorige maand vroeg een vriend van mij of ik toevallig een verhuislift via mijn werk kon regelen. Dit ging helaas niet maar ik heb hem in contact gebracht met een collega uit de verhuiswereld, Verhuisliftenservice. Omdat ik zelf razend enthousiast ben over dit bedrijf en ze graag wat naamsbekendheid gun schrijf ik er nu dan ook over op mijn blog. Ik heb al met meerdere bedrijven en verhuurders van verhuisliften samengewerkt maar de mensen van verhuisliftenservice.nl staan voor mij op nummer één.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verhuisliftenservice is een bedrijf uit Rotterdam dat je in kan huren per uur, per dagdeel of per dag. Als je een verhuislift nodig hebt met verhuizen kan ik je verhuisliftenservice.nl zeker aanraden. De prijzen die dit bedrijf hanteert zijn zeer scherp en je krijgt echt waar voor je geld.

14

 

You May Also Like

More From Author