Een site waar je mooie teak meubels kunt vinden

wortmanMijn oom en tante hebben een half jaar geleden een volledige renovatie achter de rug. Zij hadden zowel beneden als boven alles compleet opnieuw ingericht. Omdat zij weten dat ik een woonblog hebben, vroegen zij mij ook geregeld om advies. Dit voornamelijk over de indeling van de woonkamer. Boven hadden zij eigenlijk alles al op de rit. Echter wisten zij niet welke kasten zij in de woonkamer moesten nemen. Ik zei dat ik wel iets moois wist en een site had voor inspiratie. Deze site heet wortman.nl. Ik hoop dat jullie deze site ook kennen, want zij leveren schitterende teak meubels.

teak meubelsIk was dan ook niet verrast toen mijn oom en tante hier hun houten meubels kochten. Ik weet zelf tenslotte hoe het is om hier iets te bestellen. Zo had ik hier vorig jaar een nieuwe op maat gemaakte boekenkast gekocht. Ik kan me nog herinneren dat dezelfde tante deze schitterend vond. Logisch dus dan hun hier hun meubilair ook gekocht hebben.

Voor meubilair raad ik jullie hen aan

Één van de grootste redenen waarom zij voor Wortman gekozen was omdat deze firma in overleg een 3D tekening van de betreffende ruimte maakt. Op deze manier kun je vooraf kijken hoe alle teakmeubels in huis staan. Zonder het van te voren aan te schaffen. Het fijne aan zo’n tekening is dat je eenvoudig aanpassingen kunt aanbrengen. Wanneer er bijvoorbeeld een kast groter of kleiner gemaakt moet worden, kun je dat beter van te voren weten.

teak boekenkast

 

Zoals ik net al aan gaf leveren zij uitsluitend maatwerk. Ook komt het materiaal van de teak meubels uit Zuid Amerika of Azië. Hierdoor ben je verzekerd van topkwaliteit. Ik hoop dat jullie de site wortman.nl ook eens bezoeken en hier je voordeel mee doen. Mijn oom en tante zijn inmiddels ook zeer lovend over deze firma.

You May Also Like

More From Author