Mijn allereerste lifestyle meubels aangeschaft!

lifestyle meubelsSamen met mijn moeder ging ik op zoek naar lifestyle meubels voor mijn allereerste huis. Eigenlijk is het niet echt een woning te noemen, want het gaat in dit geval om een studentenkamer. Ik moet daarbij wel zeggen dat het vrij groot is, want ik heb ongeveer 35 vierkante meter. Daarom is het ook noodzakelijk dat ik nieuwe dingen ga vinden, want anders gaat het er heel erg leeg uitzien. Momenteel heb ik namelijk alleen een bed en een kast. Dat is natuurlijk niet genoeg, dus ik ben naar nog een hoop andere dingen op zoek voor mijn inrichting. Ook accessoires zoals fotolijstjes en planten moet ik nog aanschaffen. Dit ga ik als laatste doen, want dan heb ik goed zicht op de lege plekken en mogelijkheden.

lifestyle meubels

Hele goede kwaliteit

Uiteindelijk kwam ik tijdens mijn zoektocht naar lifestyle meubels uit bij Wortman. Deze webwinkel heeft ook een fysieke winkel, dus dat vond ik enorm prettig. Op die manier kan ik ook even testen hoe iets zit of hoe de kwaliteit aanvoelt. Samen met het hele gezin zijn wij hierheen gegaan en hebben wij allerlei mooie dingen uitgezocht. De prijzen lagen precies binnen mijn budget, dus dat was ook een fijne bijkomstigheid. Alles word over een tijdje bij mij geleverd en dan zelfs helemaal naar binnen getild. Mocht jij ook op zoek zijn naar nieuwe dingen zoals bijvoorbeeld een bankstel, dan is het zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Ik weet bijna zeker dat jij hier iets moois gaat tegenkomen!

You May Also Like

More From Author