Een nieuwe keuken? Lees onze tips!

De aanschaf van een nieuwe keuken is een grote aankoop. Er zijn vele diverse stijlen keukens en er is verschil in kwaliteit. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe keuken? Dit artikel voorziet je van tips!

Tip 1 bereid je goed voor en stel een wensenlijst samen

Door goed voorbereid een keuken te kopen, bereik je het beste resultaat. Bekijk vooraf online de diverse keukenstijlen. Wat voor kleuren heb je in gedachten? Wil je een keuken met of zonder apparatuur? Belangrijke zaken om over na te denken. Stel op basis van je wensen een lijst samen.

Tip 2 maak een afspraak met de winkel

Door een afspraak in te plannen ben je er zeker van dat de adviseur voldoende tijd voor je heeft. Wist je dat het bekijken en de aanschaf van een nieuwe keuken soms een aantal uren in beslag kan nemen?

nieuwe keuken van Oosterom

Tip 3 stel je budget vast

Het kopen van een nieuwe keuken kan veel geld kosten. Door je budget inzichtelijk te maken weet je vooraf wat je gaat spenderen. Dit kan je eveneens doorgeven aan de adviseur zodat de passende keukens aan je worden getoond.

Tip 4 meet je keuken

Het is handig om de afmetingen op schaal te hebben voordat je een keuken gaat aanschaffen. De keukenadviseur houdt rekening met de gegeven afmetingen en kan sneller geschikte keukens voor je vinden. Daarnaast is het goed om een deskundig persoon de keuken voor de zekerheid op te laten meten. Als je een keuken koopt voor een nieuwbouwwoning neem dan de bouwtekeningen mee.

Nieuwe keuken van Oosterom

Bij de keuze voor een nieuwe keuken wil je graag gaan voor kwaliteit, passend bij je smaak en leefstijl. De keuze voor een nieuwe keuken van Oosterom is een goede keus omdat de keukens afgestemd zijn op je eigen persoonlijke wensen. De keukens van Oosterom worden met liefde en plezier samengesteld.

Ga je voor hout, composiet, of natuursteen van een uitstekende kwaliteit voor je nieuwe keuken? Een keukeneiland met een specifiek aantal keukenkastjes of apparatuur? Aan ieder detail wordt gedacht en elke wens is mogelijk. Laat je vakkundig adviseren door de keukenadviseurs van Oosterom.

You May Also Like

More From Author