Denk eens aan automatische deuropeners

Er zal waarschijnlijk niemand zijn die het zichzelf moeilijker wilt maken, want waarom zou je dat ook doen? Het jezelf makkelijker maken is toch gewoon al een pluspunt in wat je allemaal moet doen in het dagelijks leven. En daar is een automatische deuropener de ideale hulpmiddel voor als het lastig wordt om de deuren van uw huis te openen of om ook weer op slot te doen. Zo’n doorbird kan dat dus allemaal van jou overnemen. Maar dan is het wel eerst handig om te weten wat voor soort er bij jouw deur geïnstalleerd kan worden en welke opties er dus nog meer zijn.

Aandachtspunten

Als je een automatische deuropener wilt kopen, moet je niet de eerste beste die je denkt die is goed kopen, want zo zijn er uiteraard ook nog een paar aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Er zijn zeker drie punten waar je zeker op moet letten. Het eerste is wil je de doorbird op een binnen of op een buitendeur plaatsen. Stel jij wilt de deuropener op de buitendeur plaatsen, dan is het misschien ook handig dat zo’n deuropener de deur automatisch op slot kan doen. Kijk ook welke bediening je wilt hebben, want er zijn verschillende manieren, namelijk met een afstandsbediening, een schakelaar, een drukknop of via je telefoon. En als laatste en misschien wel het belangrijkste, een noodstroomvoorziening. Want als je een automatische deuropener hebt en de stroom valt uit, dan heb je een probleem, zeker als je dan voor een dichte deur staat die niet meer open gaat.

Wat kost het?

Je kan met het kopen van een automatische deuropener het jezelf zo duur mogelijk maken. Optie 1 is namelijk aanschaf en installatie via een bedrijf. Het brengt wel de voordelen met zich mee, want je zal dan ook geadviseerd worden wat voor jou de beste keuze is, maar de prijs ligt dan wel tussen de €1.500 en €2.000. Of je kiest voor de makkelijke manier en dat is het tweedehands kopen en zelf installeren en dan kan je al klaar zijn voor een €200. Het scheelt heel veel geld, maar of dat ook de voordelen met zich meebrengt, dat moet je zelf even nagaan.

You May Also Like

More From Author