De makelaar in Groningen heeft goede hoop voor de verkoop

Makelaar Groningen is waar ik naar op zoek ben gegaan toen ik mijn tante wilde helpen met de verkoop van haar huis. Helaas is onlangs mijn oom overleden en nu is het huis voor mijn tante te groot en kan zij niet alleen al het onderhoud meer aan omdat er ook een flinke tuin aanwezig is. Het is voor mij wat uit de buurt maar ik heb besloten om haar echt overal mee te gaan helpen. Ik ben naar Groningen afgereisd om mijn tante haar huis eens goed onderhanden te nemen. Alles mooi opgeruimd, schoongemaakt en voor het maken van de foto’s de tuin in orde gemaakt zodat deze er netjes bij staat. Ik heb de site Ben-s.nl gevonden waar ik een goed gevoel bij kreeg en ik besloot een afspraak te maken.

Met wat goede hoop is het huis snel verkocht

Deze makelaar in Groningen is een aanrader omdat je hier te maken hebt met ervaren mensen die verstand hebben van hun vak. Mijn tante is erg goed uitgelegd wat zij moet weten over de huizen markt en samen zijn wij tot een prima vraagprijs gekomen. Ik heb wel aangegeven dat ik graag op de hoogte word gehouden over het verloop van de bezichtigingen. Hiervoor rijd ik nu elk weekend even op en neer naar mijn tante om haar te kunnen blijven helpen. De communicatie met dit makelaarskantoor verloopt erg prettig en wij hebben een goede hoop dat het huis zeer binnenkort zal worden verkocht.

You May Also Like

More From Author