De leukste relatiegeschenken deze lente

Vandaag een bijdrage van mijn kant met betrekking tot de heerlijk zonnige dag die het is. Ik voel de lente al de gehele dag in de lucht hangen, voel jij dit niet ook? Mijn hoofd zit ook alweer lang en breed bij het voorjaar en dus besloot ik vandaag eens een ‘uitstapje’ te maken naar een onderwerp dat misschien niet diréct betrekking heeft op je interieur, maar voor mijn lezers alsnog bijzonder relevant kan zijn. Vandaag zal ik je namelijk iets vertellen over de zonnige relatiegeschenken die je bij Maxilia kunt vinden.

180

Zonnig relatiegeschenk

Onlangs was ik een erg leuk stel aan het verhuizen, dat het zelf veel te druk had met de eigen zaak om zelf de verhuizing te kunnen regelen. Ongeveer een jaar geleden startten zij namelijk een eigen onderneming, een die nog veel aandacht vergde. Een van de dingen die het grootste tal van de spullen van hen innam, betrof toch wel een stuk of tien dozen vol met relatiegeschenken van hun bedrijf. Hetgeen ik een geweldige uitvinding vond, waren de slippers die ze hadden laten bedrukken met hun bedrijfsnaam erop. Eerst snapte ik niet goed waarom de het logo en de bedrijfsnaam van dit stel aan de onderkant van de slippers stond, dit zou je toch niet zien en wat voor promotionele waarde had het dan?

179

En toen bedacht ik mij iets! De afdrukken die de slippers in het zand zouden achterlaten, zouden natuurlijk enorm effectief zijn! Als iemand met jouw slippers aan maar een klein stukje loopt op het strand, zie je al een spoor van gratis reclame achter ze aan! Ik vond het zo’n lumineus idee en hoopte jou erop te kunnen wijzen – wie weet heb je voor je eigen zaak echt iets aan het ontwerpen van een creatief en zonnig relatiegeschenk als dit!

178

You May Also Like

More From Author