Vliegengordijnen aanschaffen

Een vliegengordijn heeft als primair doel het buiten houden van insecten. Een tweede functie is het decoratieve aspect. Superwoonwinkel heeft een divers aanbod aan vliegengordijnen en levert kant-en-klaar, precies op maat. Dit scheelt je een hoop tijd. 

vliegengordijnen

Het assortiment aan vliegengordijnen bij Superwoonwinkel

Deze webwinkel heeft vliegengordijnen van allerlei soorten materialen en kleuren. 

Er zijn vier soorten: PVC, vliegengordijn hulzen, vliegengordijn kralen en de zogenaamde kattenstaarten. De kleuren variëren tussen wit, grijs, beige en zwart en ook transparant. Klik hier als je meer wilt zien.

Vliegengordijnen van PVC

PVC vliegengordijnen zijn retro en weer helemaal hip. De standaardmaat is 90 x 220 cm of 100 x 240 cm. Het is erg sterk materiaal en diervriendelijk voor jouw huisdieren.

Vliegengordijnen hulzen

Superwoonwinkel heeft vlieggordijnen hulzen in de kleuren crème, grijs en zwart. Deze gordijnen zijn ook heel sterk en gaan makkelijk acht tot tien jaar mee. De levering is kant-en-klaar met een ophangstrip. Je kan kiezen uit de maten 90 x210 cm en 100 x 232 cm.

Kralen vliegengordijn

Deze vliegengordijnen zijn heel decoratief en verkrijgbaar in de maten 90 x 220 cm en 100 x 240 cm. Superwoonwinkel levert ze kant-en-klaar aan bij je thuis. De kleuren waaruit je kan kiezen is zwart, grijs, wit en transparant. Er is ook een variatie in verschillende soorten kralen.

Kattenstaarten

Superwoonwinkel heeft veel soorten kattenstaarten in de diverse kleuren of kleurencombinaties. Standaard is de maat 90 x 220 cm, maar ook de maten 100 x 240 cm en 120 x 240 cm hebben zij in hun assortiment.

Voor de camping zijn er zelfs aangepaste kattenstaarten met een andere maat. Deze zijn iets kleiner en meten 56 x 180 cm.

You May Also Like

More From Author