Via het internet had ik zo een goede loodgieter Wassenaar gevonden

vloerverwarmingIk heb nu al een geruime tijd een probleem op mijn badkamer. Steeds wanneer ik douche blijft er een plas water liggen langs de badkuip. Ik heb een douche waar je zeg maar in bad moet staan en het water in de badkuip loopt. Echter om een of andere reden komt er ook steeds meer water er langs te liggen. In eerste instantie dacht ik dat het tijdelijk was. Steeds wanneer ik ging douchen legde ik een handdoek op de grond zodat het water niet overal zou liggen. Echter na verloop van tijd werd het dus erger en dus zocht ik een oplossing op korte termijn.

Omdat ik hier zelf totaal geen verstand van heb, ging ik online zoeken naar een loodgieter Wassenaar. Dit omdat ik woonachtig ben in deze regio, dus hoopte in een lokale loodgieter te vinden. Dit was dan ook direct gelukt. Ik was namelijk terecht gekomen bij de firma Lommers. Omdat zij dit probleem adequaat voor mij hadden opgelost wil ik hun met jullie delen.

Lekkage was zo opgelost

loodgieter wassenaarToen de loodgieter naar het probleem keek, had hij al gelijk een idee waar het aan zou kunnen liggen. Omdat mijn badkamer al best oud is, was de kitrand versleten. Dit had ik zelf niet eens gezien. Gelukkig de loodgieter Wassenaar de juiste spullen mee om de lekkage direct te verhelpen. Het enige wat hij deed was een nieuwe kitrand eroverheen. Vervolgens mocht ik 24 uur niet douchen. Daarna zou het probleem zijn opgelost.

Ik kan jullie inmiddels vertellen dat het probleem ook daadwerkelijk is opgelost. Dus indien jij ook de diensten van een installatiebedrijf nodig hebt, verwijs ik je graag door naar loodgieterwassenaar.nl.

installatiebedrijf lommers

More From Author