Verhuizen op een leuke manier

Er zijn weinig dingen die zoveel stress geven voor een huiseigenaar als verbouwen en verhuizen. Het ‘leuke’ hieraan is ook nog dat beide projecten elkaar vaak opvolgen. Ben je net klaar met je nieuwe huis verbouwen moet je vervolgens nog je inboedel verhuizen. Dit zorgt in veel relaties voor stress!

Toch is het niet lastig om te verhuizen op een fijne manier. Probeer in eerste instantie vrienden te ronselen om jullie te helpen met verhuizen. Vrienden die jij in het verleden hebt geholpen met verhuizen staan er vast voor open om jullie ook te helpen. Je hebt liever een close vriendin die je spullen staat in te pakken dan je kritische schoonmoeder.

Houd de moed erin bij je vriendenverhuisgroep door een presentje zoals thermosbekers bedrukken voor je vrienden klaar te leggen. Een thermosbeker met een leuke tekst erop is een grappig souvenirtje van een verhuisklus! Wil je iets anders als aandenken geven, kijk dan even op Maxilia.nl!

Verhuis je spullen liever in kleinere porties dan dat je alles in een dag propt. Verbouw jij per kamer dan kan je voor de kamer die af is alle spullen al verhuizen. Zo vul je langzamerhand je huis en kan je binnen een maand rustig je spullen van plek A naar plek B verhuizen.

Laat grote meubelstukken door een professioneel verhuisbedrijf verhuizen voor je. Tafels, banken, wasmachines verhuizen professionals een stuk efficiënter dan jij of je vrienden kunnen. Voorkom verhuis ongelukken door een kleine investering te doen.

Verhuizen hoeft dus helemaal niet te zorgen voor stress en ongelukken maar daarvoor heb je wel een goede voorbereiding nodig. Ga je binnenkort verhuizen of ben je net verhuist en heb je nog tips? Laat het ons dan weten, we zijn altijd op zoek naar goede verhuistips.

You May Also Like

More From Author