Snel huis verkopen

Heb je al eens gehoord van snelhuisverkopen.nl? Het is een vastgoedbedrijf in Breda dat zelf woningen opkoopt en verkoopt. Ze zijn al bezig sinds 2004 en hebben een goede naam in de regio. Maar ook buiten Breda kan je daar aankloppen, want na  gebeld te hebben met hun blijkt dat ze in heel Nederland actief zijn.

Ze kopen woningen en appartementen, bedrijfspanden en noem maar op. Van wat ik gelezen heb op de website is dit een erg professionele club die heel goed weten wat ze doen. Ook de reviews die mensen hebben achtergelaten zijn veelbelovend.

Maar wat mij erg opviel was de handige en doeltreffende werkwijze die ze hanteren. Je hoeft alleen het online aanvraagformulier in te vullen of even te bellen. Daarna komt er helemaal gratis een gekwalificeerd makelaar bij je langs om een intake gesprek te doen en je woning te taxeren.

Volgens snelhuisverkopen.nl ontvang je vervolgens binnen 48 uur daarna een goed en reëel bod op je woning. Ze hadden mij verteld dat het bod in de regel ligt tussen de 75 en 85 procent van de waarde. Niet de hoofdprijs maar zeker het overwegen waard. Want wanneer je je woning via een makelaar verkoopt ben je erg veel geld kwijt, kan het lang duren en heb je niet eens de zekerheid dat je huis verkocht wordt.

Zij garanderen dat je woning verkocht is wanneer je met hun werkt. Dat is de zogenoemde verkoopgarantie die je krijgt. Wat me ook opviel is dat wanneer je met hun werkt er geen bijkomende kosten zijn en dat het vaak zelfs mogelijk is om je woning te verkopen binnen één week. Dat is pas snel huis verkopen. Ze doen hun naam eer aan.

You May Also Like

More From Author