Onze nieuwe dakrand bevalt goed!

Swish-gevelpanelenOnze dakrand was al een lange tijd toe aan vernieuwing, dat kwam omdat ons huis al redelijk oud was en hoe ouder hoe meer beschadigd die raakte. We hebben lang naar een oplossing gezocht wat we hier aan konden doen maar elke keer kwamen we met lege handen terug, het was erg lastig een geschikt bedrijf te vinden die ook nog eens professioneel en scherp geprijsd was. Na een lange tijd stil te hebben gezeten kwamen de buren met een goede tip die ze via via hadden gehoord en zijn we er meteen achter aan gegaan.

Professioneel en snel

We gingen meteen de website bekijken van het bedrijf dat aan ons als tip was gegeven en zagen al snel hoe professioneel ze waren. Er was een ruim aanbod aan verschillende gevels, schroten en natuurlijk de dakrand waar wij naar op zoek waren. Het zag er fantastisch uit dus we hebben meteen een afspraak gemaakt om alles eens op een rij te zetten wat er mogelijk is, we konden gelukkig al snel terecht zo dat we ook snel de rand konden verbeteren.

Snel proces

Naar mate ze eenmaal bezig waren met de rand van het huis zagen we al meteen snel een groei erin, het was een snel proces en daar waren we heel blij mee. Het resultaat was prachtig en het zag er als een gloednieuwe rand uit, dat was Ā natuurlijk ook helemaal de bedoeling. Elke dag zijn we het bedrijf nog dankbaar voor alle goede hulp die ze hebben gegeven!Schroten-panelen-overstek

 

You May Also Like

More From Author