Natuurlijke buitengevel

Ben je een beetje klaar met die stenen buitengevel die iedere woning of ieder bedrijfspand in je buurt heeft? Maak hier dan een eind aan door je eigen woning of bedrijf te voorzien van gevelbekleding hout. De natuurlijke uitstraling van de gevel zorgt ervoor, dat je een unieke buitengevel hebt. Het hout wat wordt gebruikt is duurzaam, gaat lang mee en is tevens onderhoudsarm. Ieder jaar lakken of schilderen is dus niet nodig. Wat voor weer het ook is, de bekleding is er goed tegen opgewassen.

Verantwoorde materialen

Natuurlijk is hout prachtig om je gevel mee te bekleden, echter is het wel belangrijk om te weten dat het wel verantwoord hout is en niet zomaar ergens uit de natuur gekapt. Alle gevelbekleding hout is voorzien van een keurmerk, dit betekent dat het hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Omdat het een negatieve CO2 voetafdruk heeft help je onbewust mee aan een beter milieu. Je hebt niet alleen een prachtige gevel, maar ook een gevel die duurzaam is. 

gevelbekleding hout

Verschillende houtsoorten

Niet iedereen vindt dezelfde kleur leuk op de gevel, daarom is de gevelbekleding hout ook verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten hout. De houtsoorten zijn in prachtige soorten en kleuren bij plastica.nl te koop, van schitterend Amerikaans grenen tot de nieuwste tri panel panelen. Deze panelen zijn vervaardigd van vezelplaat, en is bestand tegen vocht door de watergedragen acryllak die is gebruikt voor de afwerking. Vind je de natuurlijk barsten niet mooi in je gevel, ga dan voor Woodrich wat vrij is van noesten en barsten in de panelen.

You May Also Like

More From Author