Maak de kinderkamer compleet

Een kinderkamer moet natuurlijk tot in de puntjes zijn afgewerkt. Dit betekend dat vanaf de jonge jaren het bed uit moet stralen wat de kamer uitstraalt. Smulderstextiel.nl heeft een zeer groot assortiment, dat geschikt zijn voor iedere leeftijd. Voor in de wieg hebben zij al overtrekken voor de kleinste kinderen. Maar ook voor peuters en oudere kinderen zijn er meer dan voldoende modellen beschikbaar in vele kleuren en maten. Voor zowel jongens al meisjes de leukste en mooiste overtrekken.

kinderdekbedovertrekken

Disney kinderdekbedovertrekken bij smulderstextiel.nl zijn zeer populair, van verschillende films hebben zij in het assortiment leuke overtrekken voor een kinderbed. Maar stoere voetbal overtrekken kunnen natuurlijk niet gemist worden in de jongens of meisjes slaapkamer. Ook andere afbeeldingen als auto’s en dieren zijn erg gewild bij kinderen.

Opvallend accent in de kinderslaapkamer

kinderdekbedovertrekken

Een kinderkamer moet natuurlijk aangekleed worden met een leuke overtrek. Kinderdekbedden horen er helemaal bij en bepalen voor een groot deel de sfeer in de kinderkamer. Ieder kind vindt iets anders leuk, het ene kind houdt van de natuur en een ander kind vindt auto’s of voetbal geweldig op het overtrek. Maar ook paarden, sprookjes of overtrekken met televisieseries zijn erg leuk op het bed. Op het gebied van maten vind je ook verschillende maten in ons assortiment. Het grootste formaat is voor een eenpersoonsbed, de kleinste maat is voor in de wieg. Maar alle maten ertussenin zijn natuurlijk ook beschikbaar. Bij bijna ieder dekbedovertrek wat je koopt voor kinderen worden bijpassende kussenslopen geleverd. Op die manier kun je de kinderkamer echt afmaken tot in de puntjes.

You May Also Like

More From Author