Lichtkoepel online bestellen bij Bouw-handel

lichtkoepel_helder_1Al een tijdje ben ik aan het overwegen om een lichtkoepel te plaatsen in de woonkamer. Ik denk namelijk dat zo’n lichtkoepel heel veel verschil gaat maken in mijn woonkamer. Het wordt heel snel donker in de woonkamer en dat komt eigenlijk door de ligging van mijn huis.

Mijn keuze

Verder ben ik heel erg tevreden met mijn huis. Ik heb alle ruimte die ik nodig heb en de locatie is ideaal. Om mijn laatste irritatie weg te nemen heb ik uiteindelijk toch gekozen om een lichtkoepel te laten plaatsen. Voordat deze geplaatst kon worden moest ik natuurlijk eerst de lichtkoepel zelf bestellen!

Ik heb een monteur laten kijken naar mijn woonkamer zodat hij kon bepalen waar ik het beste de lichtkoepel kon laten plaatsen. Samen met de monteur heb ik de afmetingen genoteerd. Aan de hand van deze afmetingen heb ik mijn bestelling kunnen plaatsen bij Bouw-handel. De monteur vertelde namelijk dat hij altijd bij dit bedrijf zijn onderdelen besteld omdat het van hele goede kwaliteit word gemaakt.

CompleteSetRechthoekOndanks dat ik geen verstand heb van lichtkoepels ging het bestellen hiervan heel erg makkelijk. De website is heel erg duidelijk en dat heeft ervoor gezorgd dat ik niet twijfelde over mijn aankoop. Het betalen via de website ging ontzettend makkelijk en mijn bestelling was geplaatst.

Binnen een week ontving ik de bestelling. De lichtkoepel was heel goed ingepakt en deze moest nog alleen gemonteerd te worden. Omdat ik hier geen verstand van had heb ik de monteur maar zijn ding laten doen.

Binnen no time zat de lichtkoepel er op en ik ben hartstikke tevreden!

You May Also Like

More From Author