Leuk idee, raamfolie

Tegenwoordig verzinnen ze werkelijk van alles om je woning te kunnen pimpen. Zo ben ik op de site van plakhetzelf.nl terecht gekomen en hier heb ik werkelijk allerlei leuke dingen voorbij zien komen. Zo was ik al een tijd op zoek naar iets voor onze voordeur. Onze deur bestaat namelijk uit glas, en je kan dus zo naar binnen kijken. Een gordijn heb ik er al hangen, maar op den duur wordt deze er ook niet beter van, vooral door alle vieze kranten die bijna dagelijks in de bus worden gegooid. Daarom was ik blij om een mooie raamfolie te vinden met het huisnummer erin verwerkt. Dit is precies waar ik naar op zoek was.  Je hebt bijna geen inkijk meer, en de kranten kunnen makkelijker naar binnen worden gegooid. Ook voor de keuken zag ik zeer leuke raamfolie voorbij komen, ook precies waar ik naar op zoek was. Ondertussen heb ik de folie besteld, kan haast niet wachten tot deze binnen is. glasfolie_huisnummer-200x150

De folie staat geweldig

Inmiddels hangt de folie al op de voordeur en in de keuken, en ik kan zeggen dat ik er zeer blij mee ben. Zowel in de keuken als in de gang is er bijna geen inkijk meer, en het staat ook een stuk gezelliger. Ik heb wel een rage in de straat gemaakt, want meerdere buren hebben de folie met huisnummer besteld, staat wel leuk als je nu onze straat in komt rijden. ben ondertussen alweer aan het kijken op de site voor raamfolie op de slaapkamers. glasfolie-woonkamer-200x150

You May Also Like

More From Author