Huis opleveren door Seniorenhulp

verhuisdozenMijn oma is altijd heel erg zelfstandig geweest en heeft altijd alles alleen gedaan als jong weduwe. Tot en met vorig jaar deed zij alles zelf in het huis, van elke dag schoonmaken tot het koken van eten. Helaas is mijn oma vorig jaar in de winter ongelukkig gevallen waardoor zij haar heup heeft gebroken en sinds dien niet meer goed is hersteld. Door alle operaties is zij zo verzwakt dat thuiszorg niet meer voldoende was en daarom gaat zij verhuizen naar een verpleeghuis.

Het huis

Er was eindelijk een plek beschikbaar in het verpleeghuis waar ze heen wilde en daarom moest alles geregeld worden. Wij hadden van te voren al offertes aangevraagd voor het verhuizen omdat dit snel gedaan moest worden. Het verhuizen zou worden gedaan door het bedrijf Seniorenhulp en het huis opleveren zouden zij ook helemaal regelen.

verhuisliftOmdat mijn oma kleiner ging wonen moest er een selectie worden gemaakt aan spullen die zij mee wilde nemen en wat uiteindelijk weg kon worden gedaan. Nadat er een lijst was gemaakt kon het bedrijf beginnen met het systematisch inpakken van de spullen en werden deze verhuisd en weer uitgepakt.

Toen het huis leeg was werd het huis opleveren heel erg makkelijk. De bedoeling was dat het huis blanco zou worden opgeleverd en dat het bedrijf het huis bezemschoon zou afleveren. Dat is allemaal goed gegaan en daar zijn wij ontzettend tevreden mee. Mijn oma zit nu in een verpleeghuis met al haar spullen en dat vind zij heel erg fijn!

 

 

You May Also Like

More From Author