Hoe jouw tafel mooi blijft

Een nieuwe tafel wil je zo lang mogelijk mooi houden. Er zijn verschillende manieren waarmee je ervoor kan zorgen dat je tafel mooi en in een goede conditie blijft.

transparant tafelzeil

Kijk uit met wat je op de tafel zet

Een hete pan zo in het midden op je tafel zetten kan je tafel flink beschadigen. Daarom is het van belang om goed op te letten wat je op tafel zet. Wil je een hete pan op tafel zetten? Gebruik dan altijd een onderzetter. Maar bijvoorbeeld ook als je gaat eten; gebruik placemats. Wil je een glas of een kopje thee op tafel zetten pak dan ook even een onderzetter. Ga je aan tafel iets uit elkaar halen wat bijvoorbeeld wat scherpe onderdelen heeft of iets knutselen leg er dan ook even wat onder om je tafel te beschermen.

Leg tafelzeil op tafel

Wat je ook kan doen en je tafel hele goed beschermt is transparant tafelzeil op de tafel leggen. Het voordeel is dat het tafelzeil voldoende bescherming geeft aan je tafel. Daarnaast is het fijn dat je, omdat het doorzichtig zeil is, je de kleur en vormgeving van de tafel kan blijven zien. Mochten er vlekken op het tafelzeil komen het is gemakkelijk af te poetsen.

Geef je tafel goed onderhoud

Hoe beter je de tafel onderhoudt hoe langer deze mooi blijft. Heb je een houten tafel? Dan kan je die wanneer dat nodig is even in de olie zetten. Let altijd even bij aankoop van de tafel welke onderhoud je de tafel moet of kan geven. Het bevordert de levensduur van je tafel. Kijk ook van tijd tot tijd of de poten nog goed vastzitten en draai ze waar nodig even aan. Wil je je tafelblad goed beschermen? Koop dan na aankoop van de tafel gelijk een transparant tafelzeil in de juiste maat. Als je dat er meteen oplegt komen er geen beschadigingen, vlekken of krassen op het nieuwe tafelblad.

You May Also Like

More From Author