Een seniorentelefoon, daar scoort u punten mee!

Wanneer u een persoon op leeftijd tegemoet wilt komen is een seniorentelefoon iets voor u! Wanneer u een seniorentelefoon aanschaft voor uw opa of oma zult u ze hier erg blij mee maken! Een seniorentelefoon is eigenlijk niet heel veel anders als een normale telefoon. Het verschil zit hem in kleine maar toch belangrijke dingen. Een seniorentelefoon heeft grote voordelen voor ouderen. Hierdoor zullen oudere makkelijker om kunnen gaan met een telefoon en hier erg blij mee zijn!

De extra functies van een seniorentelefoon :

  • Een seniorentelefoon heet een groot toetsenbord waardoor het makkelijk leesbaar, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken is.
  • Ook beschikt het over een noodknop. Wanneer een persoon op leeftijd in nood is hoeft hij of zij alleen deze knop in te drukken en dan wordt er meteen een belangrijk persoon gebeld. Dit kan zowel thuis als buiten worden gebruikt!
  • De telefoon heeft een extra luide beltoon, zo is het voor oudere makkelijker om de beltoon te kunnen horen.
  • Het gespreksvolume van de telefoon staat ook hoger waardoor dit makkelijker te verstaan is!
  • Het kleurcontrast van de telefoon is ook vergroot. Zo kunnen oudere die wat minder zicht hebben gemakkelijker een berichtje lezen of een tekst typen. De tekst valt nu niet meer weg in de achtergrond maar komt juist naar de voorgrond toe. Vermoeide ogen zijn nu verleden tijd.

Het hele jaar zijn de oudere er voor u! Beloon ze hier eens voor en geef ze een seniorentelefoon. Daar hebben ze ook echt iets aan!

You May Also Like

More From Author