De voordelen van een lichtkoepel

vlakke_lichtkoepel_2Een tijdje geleden heb ik een lichtkoepel laten plaatsen in de woonkamer. Omdat de lichtkoepel mij zo goed beviel heb ik er ook eentje laten plaatsen in de badkamer. De lichtkoepel functioneert eigenlijk gewoon als extra raam dat veel meer licht binnenlaat. Het is een geweldige oplossing voor mensen die meer licht in huis willen.

Meerdere voordelen

Voor mij was extra licht de belangrijkste reden om de lichtkoepels te plaatsen, maar dit was niet mijn enigste reden. Doordat ik het internet op ging om lichtkoepels te zoeken ben ik meerdere voordelen tegen gekomen.

Het extra licht zorgt er namelijk voor dat de lampen in huis minder snel aan moeten, waardoor je een beetje bespaart op de kosten voor elektra. Bij mij thuis ging de lampen namelijk al rond ongeveer 3 uur aan, omdat het snel donker werd. Nu gaan de lampen een paar uur later aan, omdat er dan nog voldoende licht naar binnenkomt.

lichtkoepel_dakbetredingOmdat de lichtkoepel in de woonkamer mij zo goed beviel ben ik ook op zoek gegaan naar een lichtkoepel voor de badkamer. Het liefst doe ik de lampen in de badkamer niet aan, omdat ik het veel fijner vind om met daglicht te douchen.

Voor de badkamer heb ik gekozen voor een lichtkoepel die opengezet kon worden. Op deze manier komt er niet alleen daglicht naar binnen via het dak, maar de ruimte kan ook geventileerd worden. De badkamer wordt namelijk snel vochtig maar met de nieuwe lichtkoepel heb ik daar geen last meer van!

You May Also Like

More From Author