Breed assortiment aan bloembakken

bloembak-100x20x120De etalage van mijn winkel is best wel groot en daarom is het moeilijk om deze op te vullen. In het begin heb ik er wat etalagepoppen bijgezet, maar dat werd dan weer te druk. Een vriend van mij kwam met een hele goede oplossing. Zijn idee was om een aantal bloembakken in de etalage te zetten als opvulling. Eigenlijk vond ik dat een heel goed idee en daarom ben ik op zoek gegaan naar een winkel met een breed assortiment bloembakken.

Veel verschillende bakken

In de meeste winkels was het assortiment aan bloembakken heel erg klein. Uiteindelijk ben ik maar via het internet op zoek gegaan naar grote betonnen bloembakken. Het viel mij op dat ik op het internet veel mooiere bloembakken kon vinden voor een lagere prijs.

bloembak-100x100x90-grijsOp een website vond ik een aantal mooie bloembakken. De afmetingen van die bakken waren allemaal perfect. Omdat ik wat afwisseling wilde heb ik ervoor gekozen om niet allemaal dezelfde bloembakken aan te schaffen. De bloembakken die ik heb gekozen zijn smal en wijd. Op deze manier zou je leuk kunnen spelen met niveauverschillen.

De volgende dag kreeg ik de bloembakken al binnen. In het begin wist ik niet met welke bloemen ik de bloembakken moest vullen. Het leek mij een goed idee om voor nep bloemen te gaan, omdat echte bloemen heel erg snel verwelken in de etalage.

Sinds de bloembakken er staan merk ik wel dat veel meer mensen naar de etalage kijken. De winkel ziet er nu ook een stuk gezelliger uit!

You May Also Like

More From Author