Bouw-handel voor iedereen

Laatst ben ik de site van Bouw-handel tegen gekomen, ze bieden daar echt heel veel verschillende dingen aan. Allemaal producten die echt handig zijn voor verschillende bezigheden. De Bouw-handel site is voor veel verschillende doe-het-zelfers.

hh

Producten

Zo heb je lichtkoepels, deurluifels, dakramen, vlizotrappen. Maar ook heb je rookkanalen, Abri rookhokken en buizen-meterkastplaten. Er zijn dus heel veel verschillende producten met allemaal verschillende functies en bedoelingen.

Mijn mening

Ik heb daar natuurlijk ook wat aangeschaft anders zou ik dit blog nooit schrijven. Voor in de tuin als de mijn heg wil bijscheren dan heb ik daar een ladder voor nodig. Ik heb op de website een ladder aangeschaft, na telefonisch contact heb ik mijn aankoop bevestigd. Ik heb een ladder gekocht met een anti slip treden, het is namelijk niet echt fijn als je van bovenaf naar beneden valt. De medewerkers staan voor je klaar en hebben antwoord op al je vragen, ze helpen je bij het maken van de juiste keuze en geven je advies over verschillende dingen.

bouwladder_1

Ik heb op de site verschillende kopjes gezien bij elk product, zo kon ik na dat ik een categorie had aangeklikt, nog een keer keuze maken uit verschillende types van het product, ik zal een voorbeeld noemen. Zo klikte ik op Ladders, vervolgens waren er de volgende opties: Bouwladders, ladders, luikladders en steigers.

Iedereen die van bouwen houd kan een kijkje nemen op de website, je vindt er veel verschillende bouwproducten etc. Ik ben zelf heel erg te spreken over deze site, echt een top site!

You May Also Like

More From Author