Alarmsysteemexpert

Wij hebben niet zo heel lang geleden een vakantie huisje gekocht aan de kust hier in Nederland. Een heerlijk huisje om in te verblijven tijdens de vakanties, voorzien van alle gemakken. Doordat het vakantie huisje redelijk ver van ons huis vandaan ligt wilden wij het vakantiehuisje graag beveiligen. Daarom ben ik eens online gaan kijken en al vrij snel kwam ik bij de website van Alarmsysteemexpert terecht.

Logo

Alarmsysteemexpert

Alarmsysteemexpert is een betrouwbaar bedrijf dat bekend staat om kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Ik ben gelijk gaan kijken op de website en uiteindelijk kwam ik terecht bij Jablotron alarmsysteem. Jablotron is één van de beste fabrikanten van alarmsystemen ter wereld.

jablotron

Jablotron Profit

Jablotron heeft drie verschillende soorten alarmsystemen en wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Jablotron Profit. Jablotron is een draadloos alarmsysteem met een unieke prijs-kwaliteit verhouding. Het is een alarmsysteem zonder al teveel toeters en bellen, waardoor de prijs ook lager is. Wij hadden gedacht dat een alarmsysteem heel erg duur zou zijn, maar dit viel dus heel erg mee. Hierdoor is het ideaal voor ons vakantie huisje. De beelden van beveiliging kunnen wij nu volgen via onze telefoon. Hierdoor kunnen wij het vakantie huisje goed in de gaten houden, ook al zitten wij op een behoorlijke afstand.

Alarmsysteem

Fijne service

Nadat wij het online hadden besteld, kwam het bedrijf vrij snel langs om het te installeren. Het bedrijf heeft het alarmsysteem snel en vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service.

You May Also Like

More From Author